VVD Culemborg presenteert verkiezingsprogramma

Er is werk aan de winkel. Als stad staan wij voor opgaven als de woningbouw, de lokale energietransitie en de verkeersplannen. De VVD Culemborg wil inzetten op een slimme aanpak waar onze stad veiliger en leefbaarder van wordt. Wij presenteren daarom met trots ons verkiezingsprogramma ‘Sta op voor 1SterkCulemborg’.

Onder leiding van Roger van Asselt, commissielid en onze nummer drie, heeft de VVD Culemborg een helder en concreet verkiezingsprogramma weten op te stellen. Als volkspartij en volksvertegenwoordigers, was de mening van Culemborgers natuurlijk van belang. Tijdens het schrijven van het verkiezingsprogramma zijn wij dan ook in gesprek geweest met verenigingen, bedrijven en betrokken burgers om te kijken wat voor hen belangrijk is. Mede dankzij hun input is ons fantastische verkiezingsprogramma tot stand gekomen.

Belangrijke punten uit ons verkiezingsprogramma zijn, onder andere, samen gaan voor een bereikbaar bestuur; betaalbaar bouwen voor Culemborgers; gezonde financiën en lage lokale lasten; een verstandig en betaalbaar energiebeleid; en het openen van de Vianense Poort. Onze tien kernpunten zijn gekoppeld aan de top tien kandidaten, zodat deze kernpunten binnen de partij verankerd blijven en de benodigde aandacht krijgen.

Ook benieuwd geworden naar onze plannen voor Culemborg?

Vorige
Vorige

VVD Culemborg trapt de campagne af

Volgende
Volgende

Open Monumentendag