Culemborgers laat je horen over het plan voor het tweede windpark!

VVD Culemborg nodigt alle Culemborgers uit om op 19 januari a.s. hun kijk op het plan voor een tweede windpark in Culemborg te delen. Tijdens een online Teams bijeenkomst zal de VVD Culemborg haar visie geven op het plan dat voorligt. We zijn heel benieuwd naar jouw/ uw visie! Er is voldoende ruimte om vragen te stellen, eventuele zorgen te uiten en argumenten te delen.

Meld je aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan jasper.vaneverdingen@vvd-culemborg.nl zet daarin je naam en adres. Je ontvangt dan van ons de link om deel te nemen.

Op 1 februari is de gemeentelijke raadwerksessie over dit plan. Om als VVD Culemborg dan goed beslagen ten ijs te komen halen we de visie, informatie en argumenten graag op bij de Culemborgers tijdens de online bijeenkomst op 19 januari. Daarnaast hebben we in januari ook informatiesessies gepland met Windwinning Culemborg en de werkgroep Tegenwind.

Dus laat jouw mening horen en meld je aan voor de online bijeenkomst op 19 januari 20:00 uur a.s! Meld je aan via: jasper.vaneverdingen@vvd-culemborg.nl

Meer informatie:

Bestemmingsplan Tweede Windpark

Standpunt VVD Culemborg Tweede windpark in Culemborg

Website Werkgroep Tegenwind Culemborg

Website Windwinning Culemborg