Campagne komt op stoom !

Voor de Culemborgse VVD is het heel simpel: wij zijn er voor de doeners. Wij zijn niet van die politici die alleen maar plannen schrijven over een ideale wereld of staan te roepen langs de zijlijn. Wij zijn VVD’ers die de mouwen opstropen en het regelen. Want alleen doeners maken Culemborg écht beter. Daarom willen wij een Culemborg waarin:  …het prima leven is  …er ruimte is voor eigen initiatief  …iedereen gewoon meedoet  … sport, kunst en cultuur voor iedereen is  …we elkaar helpen  …je je veilig voelt  …de gemeente er voor je is

Op de hoogte blijven?  LIKE ons op Facebook!


Shortlist Verkiezingsprogramma

1ZelfstandigCulemborg
Alleen als een zelfstandige gemeente behoudt de Vrijstad Culemborg haar eigenzinnigheid. Samenwerken betekent voor de VVD niet samengaan.

Iedereen doet mee bij de VVD
Ouderen krijgen bij ons de ruimte, bijvoorbeeld door nieuwe woonvormen. Hun zorg staat hierbij centraal, niet het zorgsysteem! Samenwonen is bij de VVD gewoon samenblijven.

Veiligheid
In Culemborg moet iedereen zich veilig kunnen voelen. De VVD gaat voor effectief cameratoezicht met respect voor de privacy, meer blauw en handhavers op straat en voldoende aandacht voor preventie. Daar waar regels overtreden worden, treden wij op!

Bereikbaarheid
Zonder gedoe, zoals afgesloten wegen, van A naar B. Speerpunt voor de VVD is een goede bereikbaarheid in en naar Culemborg, voor iedereen.

Aantrekkelijke stad
Culemborg is een levendige, aantrekkelijke gemeente waar mensen graag willen wonen, recreëren en uitgaan. Culemborg is een beleving!