Amy van der Lee VVD commissie in Gemeenteraad Culemborg

Donderdag 23 november 2017 werd in een volle raadszaal door burgemeester Gerdo van Grootheest de belofte afgenomen bij het nieuwe VVD commissielid Amy van der Lee.

Donderdag 23 november 2017 werd in een volle raadszaal door burgemeester Gerdo van  Grootheest de belofte afgenomen bij het nieuwe VVD commissielid Amy van der Lee.

Vanuit haar interesse en betrokkenheid bij politiek en maatschappelijk vraagstukken is Amy, na het behalen van haar VWO diploma op het O.R.S. Lek en Linge in 2014, bestuurskunde gaan studeren aan de universiteit van Tilburg.  Voor deze studie heeft ze begin 2017 een stage bij de gemeente Culemborg gelopen en is verder ge├»nteresseerd en betrokken geraakt in het bestuur van haar stad; Culemborg.

Als jonge twintiger kan Amy, vanuit haar eigen ervaringen en vriendenkring, de belangen van een nieuwe generatie Culemborgers verwoorden in ons Stadsbestuur met een eigentijdse blik op wonen, studie, werk en veiligheid.

Verantwoordelijkheid nemen, zeker ook eigen verantwoording, is voor Amy iets van gewoon doen. Sinds haar 15 heeft zij bij verschillende Culemborgse ondernemers gewerkt en kent u jaar misschien wel als het meisje bij de bakker en/of slager. Naast haar studie, hobby en nu ook de politiek werkt Amy bij Sport-, Squash- en Gezondheidscentrum Gunther's Family Fit.

Als commissielid voor de VVD Culemborg zal Amy zich de aankomende maanden voorbereiden op een mogelijke raadszetel na de verkiezingen van 21 maart 2018.

Wil jij net als Amy niet langs de zijlijn staan maar ook gewoon werken aan een stad waar het prima leven is?  Kom met ons mee doen !

Benieuwd naar de verrichtingen van Amy en de VVD Culemborg? Like onze facebookpagina VVD Culemborg.