Margriet Kuijer

Margriet (36) is letterlijk opgegroeid in de Culemborgse horeca; haar box stond naast de stamtafel van Café Monopole toen dat van haar ouders was. Zelf opende zij 11 jaar geleden Café de Mart en je kunt gerust zeggen dat dit de huiskamer van de stad is.

 "Voor mij als ondernemer is de VVD een logische keuze: het is een stabiele partij die kritisch op zichzelf kan zijn en altijd op zoek is naar oplossingen. Met mijn brede netwerk wil ik graag meedenken over mogelijkheden en wil ik ideeën inbrengen over dingen die anders kunnen of die verbeterd kunnen worden.  Je moet doen waar je goed in bent en ik word enthousiast van het bij elkaar brengen van mensen om zo tot oplossingen te komen. En als ik het niet kan, dan weet ik iemand die het wel kan. We mogen trots zijn op wat we allemaal hebben in Culemborg.  Het wordt steeds gezelliger, maar gezelligheid is niet te koop."

 In haar café ontvangt Margriet Culemborgers met alle mogelijke achtergronden en voorkeuren. Zo hoort zij heel verschillende kanten van veel verschillende verhalen. Ze houdt van mensen en is ervan overtuigd dat je het samen moet doen. "Niemand kan het alleen,  je moet samen de balans vinden."